Industrieel Co. van Shanghai Shucan, Ltd 

 

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Certifications
Van goede kwaliteit trenbolonesteroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit trenbolonesteroïden voor verkoop
Customers Reviews
Hoog - kwaliteit. Ik heb uw poeder gebruikt, ben ik tevreden met het resultaat dat ik heb bereikt! Ik zoek absoluut opnieuw kopend van u!

—— Joe

Ik heb 500g Tren Ace van uw bedrijf ontvangen. Het is zeer duidelijk en sterk. geen pijn wanneer injectie! Het gaan meer kopen!

—— Bryan

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Shucan Industrial Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6
Shanghai Shucan Industrial Co.,Ltd Shanghai Shucan Industrial Co.,Ltd Shanghai Shucan Industrial Co.,Ltd Shanghai Shucan Industrial Co.,Ltd Shanghai Shucan Industrial Co.,Ltd Shanghai Shucan Industrial Co.,Ltd
productielijn tentoonstelling API Shanghai 2016 Kwaliteit Contry

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Afrika
Wereldwijd
Merken : ShuCan
Aantal werknemers : 300~500
Jaarlijkse omzet : 3000000-600000
Opgericht Jaar : 2016
Export pct : 70% - 80%

Werd Industrieel Co. van Shanghai Shucan, Ltd opgericht in 2010, het bedrijf hoofdzakelijk in chemische synthese bulkdrugs, formuleringen, farmaceutische tussenpersonen, chemische grondstoffen, chemische antisepsis, aromakruiden, additieven voor levensmiddelen en andere productenontwikkeling, productie, beheer, verkoop als één grote uitvoerige high-tech onderneming. Het bedrijf wordt gevestigd bij de verbinding van Xiaonan-District, komt het hoofdkantoor van Xiaogan en van Wuhan de Rivier van Dongshan van het Rivierslot om, dicht bij kom Riviersteiger om, van Nationale Weg 107, slechts 10 minuten door auto, is zijn vervoer zeer geschikt.
De fabriek behandelt een gebied van 50 acres, voorstelde de bouw van de installatie GMP normen, het schone milieu van het installatiegebied, rationele lay-out zal zijn, met grote en middelgrote die van de productieworkshop en winkel hulpinstallatie en onderzoekscentrum met geavanceerd materiaal en inspectiemateriaal wordt uitgerust.
Het bedrijf veroorzaakt kaneelproducten, installatieuittreksels, hoofdzakelijk collageen en andere producten, die slechts kaneel dan 100 soorten producten, hun kwaliteit en technische inhoud op het binnenlandse geavanceerde niveau. Het bedrijf heeft onafhankelijke de invoer en de uitvoerrechten.

Contactgegevens
Shanghai Shucan Industrial Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Drew

Tel.: 86-21-5983-2958

Fax: 86-21-52562508

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)